Bielenda – Micellar puhdistusgeeli, vihreä tee

23.25

Micellar puhdistusgeeli on tarkoitettu päivittäiseen ihon puhdistukseen. Täydellinen aamu ihon virkistykseen ja iltapuhdistukseen. Iho palauttaa kirkkautensa, puhtauden, silkkisen pehmeyden ja sileyden

Kuvaus

Vihreä tee  Micellar geeli kasvojen pesuun 200ml

Micellar puhdistusgeeli on tarkoitettu päivittäiseen ihon puhdistukseen. Täydellinen aamu ihon virkistykseen ja iltapuhdistukseen. Iho palauttaa kirkkautensa, puhtauden, silkkisen pehmeyden ja sileyden.

Puhdistaa tehokkaasti, myös voimakkaan meikin, palauttaa ihon kirkkauden sekä jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Käyttö:
Levitä geeli kosteille kasvoille, hiero kevyesti, huuhtele haalealla vedellä. Saadaksesi täyden vaikutuksen, käytä vihreä tee -misellivettä. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

 

Sisältää : Antibakteerinen teepuuöljy, kirkastava ja aknea ehkäisevää aselloglysiini, antioksidantti C-vitamiinikompleksi ja ikääntymistä estävä vihreän teen uute, MICELI-puhdistaa tehokkaasti lian ja epäpuhtaudet ihon pinnasta.

Bielenda:
Bielenda on puolalainen kosmetiikkasarja, joka suosii tuotteissaan luonnon raaka-aineita sekä ekosertifioituja ainesosia. Sarjan laajasta valikoimasta löydät hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille.

Kauneudenhoidon ammattilainen, rekisteröidy ammattiasiakkaaksi ja saat tukkuhinnat käyttöösi! Rekisteröidy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bielenda – Micellar puhdistusgeeli, vihreä tee”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TOP